ГЕОДЕЗИЯ И КАДАСТЪР - МАПКАД

ГЕОДЕЗИЯ И КАДАСТЪР - МАПКАД

ул. Плачковски манастир 1, ет. 1
София,
България
23.3553547
42.6893016
UserLikes
Име: ГЕОДЕЗИЯ И КАДАСТЪР - МАПКАД
Адрес: София, ул. Плачковски манастир 1, ет. 1
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.mapcad-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Геодезия и картография
Дейност:

Геодезия, кадастър, вертикално планиране, трасиране, оцифряване

Ключови думи: мапкад еоод, геодезически работи, геодезисти, геодезически дейности, геодезия

За нас

Фирма МАПКАД ЕООД е създадена с основен предмет на дейност извършване на всички видове основни и специализирани геодезически видове работи. Екипът ни се състои от геодезисти инженери и техници с богат професионален опит в проектирането и реализацията на редица проекти в цялата страна.

Фирмата е технически обезпечена с модерна геодезическа и офис техника. Притежава необходимото професионално оборудване, производство на водещи фирми, както и професионален софтуер, необходим за извършване на дейността. Всички процеси, свързани с измерване, обработка и оформяне на крайните резултати, са автоматизирани.

При договорни отношения с много строителни и проектантски фирми на територията на цялата страна фирмата е осъществявала геодезически дейности при инвестиционното проектиране и строителството, устройственото планиране и специфични дейности. В сътрудничество с водещи архитекти е участвала и в разработването на значителен брой проекти по част Геодезия и изготвяне на вертикалните планировки на курортни и вилни селища, на жилищни и обществени обекти, някои от които са носители на Наградата за сграда на годината.




 

Открийте ни в Google+